Monday, 19 March 2012

PENGGAL KEDUA PERSEKOLAHAN 2012

Hari ini adalah hari pertama untuk penggal ke 2 persekolahan.... Yang pastinya banyak benda yang berlaku disepanjang cuti penggal pertama persekolahan dan awal persekolahan penggal ke 2.... Semuga kami akan terus tabah untuk mengharungi hidup ini.

Semalam Yasmin telah balik semula ke MRSM dan ahli keluarga kami tinggal 5 org semula...  Tercapailah impian Yasmin untuk join Mara Junior Science College.  Ibu harap Kak Min gembira menjalani hari-hari Kak Min disamping kawan2.  Jadilah seorg pelajar yang mempunyai semangat yang jitu dan yang tidak mudah patah semangat.  Ketepikan segala perkara2 yang remeh yang boleh membunuh cita2 dan kejituan diri kita.

Ibu percaya Kak Min seorang anak yang kuat semangat dan mempunyai cita-cita yang tinggi serta independent.  Ibu dan ayah sentiasa mendoakan keselamatan, kesihatan dan kejayaan Kak Min.

Sesungguhnya ibu berbangga mempunyai anak seperti Kak Min yang mempunyai jati diri dan sanggup mengharungi dan bersemangat untuk setiap apa yang Kak Min laku kan.

Teruskan Usaha, Sayang!

No comments: